Μπράβο Μανώλη! «Χάλκινος» στον ακοντισμό ο σπουδαίος Στεφανουδάκης – Συγκινεί τα λόγια του (video)

Ο Κρητικός παραολυμπιονίκης είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και χάλκινο στο Λονδίνο το 2012
Μπράβο Μανώλη! «Χάλκινος» στον ακοντισμό ο σπουδαίος Στεφανουδάκης - Συγκινεί τα λόγια του: «Σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή, είμαστε περήφανοι για την χώρα μας» (video)

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης, στον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F54, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Ελληνας Παραολυμπιονίκης (σ.σ. χρυσό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και χάλκινο στο Λονδίνο το 2012), πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, καθώς στην δεύτερη προσπάθεια, έστειλε το ακόντιο του στα 30 μέτρα και 13 εκατοστά κι έτσι, θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι υπόλοιπες ρίψεις του Στεφανουδάκη, μετρήθηκαν στα 28.38μ, 29.36μ, 28.54μ, 28.30μ, ενώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος (σ.σ. αγωνίζεται υπό ουδέτερη σημαία), Ιβάν Ρεβένκο με 30.77μ. και το αργυρό, ο Μεξικανός, Εντγκαρ Φουέντες με 30.53 μέτρα.

«Σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή, είμαστε περήφανοι για την χώρα μας»

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που κατάφερα για άλλη μια φορά να ανεβάσω τη γαλανόλευκη ψηλά. Είναι μεγάλη περηφάνεια και για μένα και για τον προπονητή μου με τον οποίο κοπιάμαστε για να είμαστε εδώ». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Μανώλη Στεφανουδάκη, του Κρητικού Παραολυμπιονίκη ο οποίος  έγραψε ξανά ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες μιας και θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον ακοντισμό F54.

«Σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή. Είναι πολλά τα χρόνια που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και πραγματικά το αγαπάμε και το κάνουμε με την καρδιά μας όλο αυτό» είπε μεταξύ άλλων:

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.