«Σκυτάλη αγάπης, σκυτάλη ζωής» – Διέσχισε όλη την Κρήτη κι έφτασε στα Χανιά η σκυταλοδρομία αγάπης του «Ορίζοντα» (φωτο – video)

Στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής η σκυτάλη, που έχει ήδη διασχίσει ολόκληρη την Κρήτη...
«Σκυτάλη αγάπης, σκυτάλη ζωής» – Διέσχισε όλη την Κρήτη κι έφτασε στα Χανιά η σκυταλοδρομία αγάπης του «Ορίζοντα» (φωτο - video)

Στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής η σκυτάλη, που έχει ήδη διασχίσει ολόκληρη την Κρήτη στη σκυταλοδρομία αγάπης του συλλόγου «Ορίζοντας».

Ομάδα τριων δρομέων μετέφερε τη σκυτάλη από το Ρέθυμνο στα Χανιά και αύριο Σάββατο η διαδρομή θα συνεχιστεί ως τον τερματισμό στα Φαλάσαρνα, με την εκκίνηση να δίδεται στις 7 το πρωί στην Αγορά. Το έναυσμα είχε δοθεί από την άλλη πλευρά της Κρήτης, από το Βάι στο Λασίθι.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες παραχώρησαν δηλώσεις:

«Σκυτάλη αγάπης, σκυτάλη ζωής. Οι αθλητές έκαναν ένα εγχείρημα πρωτοφανές, θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και εκείνους που τους στήριξαν στη διαδρομή, αλλά και τους πολίτες της Κρήτης που ενίσχυσαν τον Ορίζοντα και αυτά τα χρήματα θα πάνε για τους ασθενείς που δίνουν μάχη για τη ζωή. Η διοργάνωση έχει μεγάλη επιτυχία και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να ευασθητοποιήσουμε τον κόσμο. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος να στηρίζει, όχι μονάχα εμάς αλλά κι άλλα ιδρύματα που προσφέρουν σπουδαίο έργο και ευχαριστούμε τους αθλητές που αυτή τη φορά επέλεξαν τον Ορίζοντα», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Αδοντάκης.

«Είναι μια διαδρομή αγάπης, πολύ κουραστική μεν, αλλά είναι για τον κόσμο που πάσχει και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Αυτό που κάνουμε εμείς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που τραβάνε οι άνθρωποι αυτοί», δήλωσε ο  Γιώργος Γαυγιωτάκης, λογιστής και επικουρικός στη διαδρομή, ο οποίος έτρεξε από το Ρέθυμνο ως τα Χανιά.

«Υποστηρίζουμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά για τον Ορίζοντα. Καλούμε τα μέλη μας αύριο στον τερματισμό που θα γίνει στα Φαλάσαρνα να συμμετέχουν. Καλούμε όλο τον κόσμο να υποδεχθεί τους δρομείς ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ζωής», τόνισε ο Μανώλης Χαραλαμπάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων.

«Συγχαίρουμε τα παιδιά για τον άθλο που έκαναν, διέσχισαν όλη την Κρήτη. Αυριο στις 7 το πρωί το τελευταίο τμήμα της διαδρομής, εγώ θα είμαι εδώ και όσοι πιστοί προσέλθουν. Καλό είναι να μαζευτούμε στο τελευταίο κομμάτι να στηρίξουμε το έργο του Ορίζοντα», είπε ο Νίκος Φραγκιαδάκης. εθελοντής του συλλόγου «Ορίζοντας».

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή:

*Με συμμετοχή στη «Σκυταλοδρομία Αγάπης». Δεν απαιτείται εγγραφή. Κάθε ενδιαφερόμενος θα συμπληρώσει μία λίστα με τα στοιχεία του πριν πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του.

*Με δωρεά στον κουμπαρά της διοργάνωσης για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» ή με ηλεκτρονική κατάθεση δωρεάς στην Τράπεζα Πειραιώς: GR36 0172 7580 0057 5802 1280 427 (με αιτιολογία Σκυταλοδρομία Αγάπης & Ονοματεπώνυμο) και μέσω paypal https://www.orizondas.gr/product/dorea-orizondas/

zarpanews.gr

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.