Τραγωδία σε παραλίες της Κρήτης: Βρήκαν σορό σε προχωρημένη σήψη – Νεκρός και ένας 28χρονος από πνιγμό

Τραγωδία σε παραλίες της Κρήτης: Βρήκαν σορό σε προχωρημένη σήψη – Νεκρός και ένας 28χρονος από πνιγμό

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το Σάββατο πολίτες, στη θαλάσσια περιοχή Γεροποτάμου, του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, που ενημερώθηκε άμεσα, πρόκειται για σορό άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης.

Η ανακοίνωση:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου για την ύπαρξη μιας σορού άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή Γεροποτάμου του Δήμου Μυλοποτάμου του Ρεθύμνου.

Η σορός του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή εκμισθωτών Θ.Μ.Α. και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Ακόμη ένας πνιγμός

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, ένας ακόμη άνδρας ανασύρθηκε νεκρος από τη θάλασσα. Πρόκειται για έναν 28χρονο.

«Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου ότι ένας 28χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΕΠΙΣΚΟΠΗ¨ του Ρεθύμνου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου».