Χανιά: Εξαφανίστηκε 70χρονος τουρίστα που που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (φωτο)

Χανιά: Εξαφανίστηκε 70χρονος τουρίστα που που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (φωτο)

Πέρασε το βράδυ αλλά και την επαύριο να τα πίνει με τον φίλο του, που είχαν έρθει μαζί για διακοπές στην Κρήτη, και μετά από λίγες ώρες χάθηκαν τα ίχνη του. Ο λόγος για τον 70χρονο Δανό για τον οποίο έχει εκδοθεί Silver Alert, μετά την κατάθεση του φίλου του στην Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε και τον ψάχνει.

Όπως είπε ο φίλος του στους αστυνομικούς, οι δύο φίλοι είχαν μεταβεί σε μίνι μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων για να προμηθευτούν αλκοόλ το απόγευμα της Τρίτης (4/6). Στο μαγαζί μπήκε ο φίλος του 70χρονου ενώ ο Δανός τουρίστας έμεινε απ’ έξω. Όταν βγήκε ο πρώτος από το κατάστημα έψαξε να βρει τον 70χρονο αλλά είχε εξαφανιστεί και έκτοτε αγνοείται.

Στο Silver Αlert, το οποίο εκδόθηκε για τον 70χρονο Δανό, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Peter Fyhn, 70 ετών, που κάνει διακοπές στην Κρήτη, εξαφανίστηκε στην περιοχή του πάρκου Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά Κρήτης, το βράδυ της 04/06/2024.

Έχει γκρίζα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, ύψος 1,78 μ. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σορτς, μπλε μπλούζα και καφέ πέδιλα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 05/06/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.