Χανιά: Ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο Κουμ Καπί – Την έσωσε γνωστός Χανιώτης πυγμάχος

Χανιά: Ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο Κουμ Καπί – Την έσωσε γνωστός Χανιώτης πυγμάχος

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα χθες το απόγευμα στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί όταν δέχθηκε επίθεση από ένα νεαρό άνδρα.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο, ρίχνοντας την στο έδαφος με σκοπό να της κλέψει την τσάντα που είχε αφήσει δίπλα της.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους περαστικούς ενώ η ηλικιωμένη με την βοήθεια τον παρευρισκόμενων σηκώθηκε από το έδαφος, τραυματισμένη και στην συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Στο μεταξύ ο φερόμενος ως δράστης σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση που επικρατούσε και έσπευσε να κρυφτεί ενώ παρίστανε ότι βρίσκεται στο σημείο ως κολυμβητής.

Όμως για κακή του τύχη εκείνη την ώρα του περνούσε από το σημείο ο γνωστός Χανιώτης πυγμάχος κ. Μανώλης Σαρικάκης, μαζί με τους αθλούμενούς του.

Όπως περιγράφει ο κ. Σαρικάκης στο Flashnews.gr μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει για να προλάβει τον νεαρό. Αρχικά, όπως αναφέρει ο ίδιος προσπάθησε με ήπιο λεκτικό τρόπο, να τον συνετίσει και να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία, την οποία είχαν καλέσει περαστικοί παρόντες στο συμβάν.

Ωστόσο ο νεαρός του επιτέθηκε πρώτα λεκτικά και στη συνέχεια πετώντας του πέτρες. Τότε ο κ. Σαρικάκης αμύνθηκε γρήγορα στα χτυπήματα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει άμεσα.

Μάλιστα ο κ. Σαρικάκης μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε ότι έχει χτυπήματα στα χέρια του από την επίθεση του νεαρού.

Γρήγορα στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί περαστικοί καθώς ενώ κατέφθασαν και οι αστυνομικές αρχές με του αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα ηλικιωμένη ενδέχεται να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για το συμβάν.