Χανιά: Η τραυματίας του χτεσινού τροχαίου περίμενε μισή ώρα το ΕΚΑΒ λόγω συνεχών συμβάντων

Χανιά: Η τραυματίας του χτεσινού τροχαίου περίμενε μισή ώρα το ΕΚΑΒ λόγω συνεχών συμβάντων

Το ΕΚΑΒ τρέχει και δε φτάνει, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, με συνεχή περιστατικά, λόγω και της ανόδου της τουριστικής κίνησης.

Μισή ώρα περίμενε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο Nοσοκομείο Χανίων μία 26χρονη το απόγευμα της Παρασκευής στο τροχαίο ατύχημα που έγινε στο ύψος της Εκκλησίας Πέτρου και Παύλου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή κοπέλα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, στη συμβολή των οδών Ηγουμένου Γαβριήλ και Δημακοπούλου στην πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων η 26χρονη τραυματίστηκε στον αυχένα και την πλάτη, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Για καλή της τύχη γιατρός εφημερίας του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, έδωσε στην τραυματία τις πρώτες βοήθειες και έμεινε μαζί της μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τριάντα λεπτά αργότερα.

Χαρακτηριστικό των συνεχών περιστατικών χτες στα Χανιά ότι αφίχθη στα Χανιά ασθενοφόρο με ασθενή από την περιοχή του Καβρού και έλαβε σήμα να μην επιστρέψει στη βάση του, αλλά να πάει σε άλλο συμβάν, καθώς υπήρχε μεγάλη ανάγκη.