Χανιά: Κατακραυγή για τον δήμο που “κατέβασε” αφίσες για τα Τέμπη (φωτο)

Τι απαντά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
Χανιά: Κατακραυγή για τον δήμο που “κατέβασε” αφίσες για τα Τέμπη (φωτο)

Αφίσες που είχαν τοποθετηθεί σε στύλους ηλεκτροφωτισμού σε διάφορα σημεία των Χανίων και καλούσαν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής για την τραγωδία των Τεμπών αφαίρεσαν υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Χανίων το πρωί της Δευτέρας.

Αυτό έγινε αντιληπτό από πολίτες που κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλη Τσουπάκη.

Στις φωτογραφίες παρακάτω είναι εμφανές το τί έχει συμβεί, με τους πολίτες να εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για αυτή την πράξη.

Ο κ. Τσουπάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το zarpanews.gr εξήγησε γιατί ο δήμος προχώρησε σε αυτή την κίνηση:

“Δεν κατεβαίνουν οι αφίσες των Τεμπών, κατεβαίνουν όλες οι αφίσες, όποιες και να είναι, όταν είναι σε στύλους ή άλλα σημεία όπου δεν επιτρέπεται. Υπάρχουν αδειοδοτημένοι χώροι όπου μπορεί να γίνεται αφισοκόλληση, είναι τα σταντ του δήμου. Και εκεί και τώρα υπάρχουν αφίσες και των Τεμπών και όλες οι υπόλοιπες. Αλλά σε σημεία όπου δεν επιτρέπεται, οποιεσδήποτε αφίσες δεν μπορούν να τοποθετούνται”, είπε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Οι καταγγέλλοντες όμως εξέφραζαν ερωτήματα, αν και σε άλλες περιπτώσεις ο δήμος επιδεικνύει την ίδια ταχύτητα και σπουδή για να διατηρεί την… ευπρέπεια της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες: