Χανιά: Καφρίλες από γνωστό ζευγάρι influencer (video)

Ήρθαν Χανιά και απέδειξαν τι κάνει ο άνθρωπος για μερικά like!
Χανιά: Καφρίλες από γνωστό ζευγάρι influencer – Σκαρφάλωσαν στα ενετικά τοίχοι και έκαναν poll dancing σε στύλο φωτισμού (video)

Τα like, αυτή η μάστιγα… Για χάρη αυτών, πολλά παιδιά προσπαθούν να σκεφτούν τι πρωτότυπο ή περίεργο μπορούν να κάνουν ώστε να καταγραφούν από κάμερα και να το ανεβάσουν στα social media, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους δώσει κάποιος προσοχή και ένα like για επιβεβαίωση.

Δυστυχώς, κάποιοι μαζί με την προσπάθεια να αποδείξουν ότι αξίζουν λίγα δευτερόλεπτα προσοχής, βάζουν επίσης στόχο να αποδείξουν ότι η ανοησία δεν έχει σύνορα… Και τα καταφέρνουν!

Ένα ζευγάρι, ψηφιακών δημιουργών, δηλαδή ανθρώπων που κάνουν βιντεάκια για να τα ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παίρνουν κανένα like καταγράφει σε βίντεο τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις του, το ζευγάρι αυτό βρέθηκε και στα Χανιά και μοιράστηκε στιγμές από την παραμονή του.

Μέχρι εδώ όλα καλά… ώσπου δυο βίντεο που τράβηξαν στα Χανιά και συγκεκριμένα – όπως φαίνεται – στην περιοχή της πλατείας Τάλω, έρχονται να βεβαιώσουν ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει ταβάνι.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται δυο κοπέλες να σκαρφαλώνουν στο τοιχίο του προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε, ενώ στο δεύτερο βίντεο η μια κοπέλα ανεβαίνει σε στύλο φωτισμού!

Δε χρειάζεται κάποιος να αναφέρει τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τον εαυτό τους, τόσο στον προμαχώνα στον οποίο όπως γράφουν κάνουν «αναρρίχηση» χωρίς εννοείται να είναι δεμένες από καπού, όσο και στη μεγάλη κολώνα με ηλεκτρισμό.

Δεν πειράζει… για αυτούς μάλλον δε χάθηκε κι ο κόσμος να βάλουμε το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, να τρέχουν – συν τοις άλλοις – και πίσω από κάθε ανόητο…!

flashnews.gr

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.