Χανιά: Συνελήφθη ο τουρίστας που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μάλεμε – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου

Χανιά: Συνελήφθη ο τουρίστας που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μάλεμε – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου

Μια αναστροφή φαίνεται πως ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, η αιτία για να χάσει τη ζωή του ένας ακόμα άνθρωπος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Στη σύλληψη του 59χρονου τουρίστα με καταγωγή από την Ιρλανδία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο Μάλεμε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Το τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Μάλεμε Χανίων και από το οποίο σκοτώθηκε μια γυναίκα 61 ετών, έγινε σύμφωνα με την αστυνομία όταν ο οδηγός του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου, επιχείρησε αριστερή αναστροφή ενώ κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας του.

Αυτό είχε ως συνέπεια το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα και το οποίο κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, να πέσει πάνω στο ΙΧ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 63χρονος οδηγός του δικύκλου επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Κρήτη από την αρχή του έτους θρηνεί στην άσφαλτο 32 νεκρούς με το Νομό Ηρακλειου να κατέχει την αρνητική πρωτιά…

ekriti.gr