Χανιά – Μπάλος: Με συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψε η πλωτή εξέδρα για την αποβίβαση των τουριστών μετά τις αντιδράσεις (video)

Χανιά – Μπάλος: Με συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψε η πλωτή εξέδρα για την αποβίβαση των τουριστών μετά τις αντιδράσεις (video)

Πριν λίγες ημέρες οι άνθρωποι έπρεπε να περπατήσουν στη θάλασσα μέχρι το λαιμό, για να φτάσουν σε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Κρήτης (δείτε εδώ)

Επέστρεψε η πλωτή εξέδρα στον Μπάλο για την αποβίβαση των τουριστών, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Στον Μπάλο υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια πλωτή εξέδρα προκειμένου να αποβιβάζονται με ασφάλεια οι επισκέπτες, ωστόσο μιλώντας στο zarpanews πριν λίγες ημέρες μία τουρίστρια από την Αμερική, έκανε λόγο για «απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην αποβίβαση και επιβίβαση στον Μπάλο». Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι άνθρωποι έπρεπε να περπατήσουν στη θάλασσα μέχρι το λαιμό για να φτάσουν στην παραλία.

Σήμερα ωστόσο το πρόβλημα αυτό αποκαταστάθηκε, καθώς η αδειοδοτημένη πλωτή εξέδρα τοποθετήθηκε ξανά στον Μπάλο. «Η κατάσταση είναι καλύτερη τώρα, καθώς έχει αποκατασταθεί η εξέδρα αποβίβασης. Από σήμερα οι επισκέπτες θα αποβιβάζονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να περπατούν μέσα στο νερό. Η εξέδρα είχε αποσυρθεί λανθασμένα, αλλά τώρα έχει επανατοποθετηθεί», ανέφερε ο δήμαρχος Κισσάμου Γεώργιος Μυλωνάκης.

Παράλληλα, επισήμανε πως για να λυθεί το ζήτημα, «οι ιδιοκτήτες των πλοίων ανέλαβαν την οικονομική ευθύνη για την πλωτή εξέδρα». Τέλος, αναφερόμενος στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν αντιδράσεις, κατέληξε τονίζοντας πως δεν είναι αντιπροσωπευτικές της περιοχής.