Μια υπόθεση απειλής σε βάρος της ζωής μιας γυναίκας στα Χανιά, εκδικάστηκε χθες στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο Χανίων, με αποτέλεσμα την καταδίκη του φερόμενου ως δράστη σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και με το όρο μη προσέγγισης της παθούσας στα 50 μέτρα.
Κατηγορούμενος, ήταν ένας γείτονας της γυναίκας, ο όποιος έχει εκτίσει 10 χρόνια φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, το 2012.
Η γυναίκα κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι μετά την αποφυλακίση του, το 2022, ο δράστης της έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» με απειλές και εκφοβισμούς ενώ εκείνος από τη μεριά του αρνήθηκε τα πάντα, υποστήριξε πως στόχος της επίθεσης το 2012 ήταν ο γιος της γυναίκας και όχι η ίδια ενώ σχετικά με το τωρινό συμβάν, δήλωσε αθώος.
Η γυναίκα, κατέθεσε πως άγνωστος είχε γράψει σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού της, “σε περιμένω να τελειώνουμε” και αυτό το γεγονός το εισέπραξε ως απειλή ενώ και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ταραγμένη. Όπως είπε, παρόλο που δεν είδε τον κατηγορούμενο, είναι ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ενώ καταδικαστική ήταν και η εισαγγελική πρόταση.
zarpanews.gr