Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση η 19χρονη τραυματίας του τροχαίου στο Μάλεμε – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση η 19χρονη τραυματίας του τροχαίου στο Μάλεμε – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων η κοπέλα που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Μάλεμε τα ξημερώματα.

Πρόκειται για μια 19χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία. Η κοπέλα οδηγούσε μόνη της όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και έπεσε από ύψος πάνω σε δέντρο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του flashnews.gr

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, κατά την πρόσκρουση ένα κλαδί από το δέντρο, τρύπησε το πνεύμονά της.

Η κοπέλα μετά την απεγκλωβισμό της από τους πυροσβέστες της Π.Υ Χανίων και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, εισήχθη στο χειρουργείο και υπεβλήθη μέχρι τις 8.00 το πρωί σε πολύ σοβαρή θωρακοχειρουργική επέμβαση κατά την οποία της αφαιρέθηκε τμήμα του πνεύμονα.

Επιπλέον, η κοπέλα υπέστη από το τροχαίο σοβαρά κατάγματα και στα δύο πόδια. Για το πρώτο κάταγμα χειρουργήθηκε ενώ για το άλλο θα χειρουργηθεί σε δεύτερο χρόνο καθώς κρίθηκε πρώτα απαραίτητο να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της και να τεθεί υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του πνεύμονά της.

flashnews.gr