Χανιά: Συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την οικογένεια του ψαροντουφεκά που έχασε τη ζωή του στην Παλαιόχωρα

Ο άτυχος 43χρονος Σίμος άφησε πίσω του μια έγκυο σύζυγο και ένα παιδί...
Χανιά: Δάσκαλος ελεύθερης κατάδυσης και ναυαγοσώστης ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που βρέθηκε νεκρός

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχώρησε η ομάδα στο Facebook “Ρηχό Ψαροντούφεκο – Shallow Spearfishing”, η οποία αριθμεί πάνω από 40.000 μέλη. Στόχος της είναι η συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την οικογένεια του ψαροντουφεκά που έχασε τη ζωή του στην Παλαιόχωρα.

Ο άτυχος 43χρονος, Σίμος (Γεράσιμος), έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή του Κριού, στην Παλαιόχωρα Χανίων.

Κατάγονταν από την Αθήνα, αλλά διέμενε στα Χανιά. Δυστυχώς, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, η οποία είναι έγκυος, καθώς και ένα παιδί.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλυβών.

Ακολουθεί η ανάρτηση του διαχειριστή της ομάδας, Γιάννη Αγαπητού:

Από χθες που έμαθα για τον άδικο χαμό του Σίμου έψαχνα να βρω έναν τρόπο να βοηθήσω όπως μπορώ την οικογένεια που μένει πίσω και πέρα από την στεναχώρια της έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό έξοδα. Θέλω λοιπόν όπως δείξατε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας για τον αδικοχαμένο μας συνάδελφο, έτσι να κάνετε και σήμερα στηρίζοντας την οικογένεια του… Υπάρχει μια γυναίκα που μένει μόνη πίσω με δύο παιδιά.. ένα παιδί στα χέρια κι άλλο ένα στην κοιλιά που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο και δεν θα γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του.

Όποιος μπορεί να κάνει μια κατάθεση, το ποσό δεν έχει τόσο σημασία, ας δείξουμε στη γυναίκα που δυστυχώς γιορτάζει σήμερα με τον χειρότερο τρόπο, ότι το ψαροντούφεκο πέρα από την τραγική του πλευρά ενώνει ανθρώπους!! Εγώ έβαλα 50 ευρώ αλλά και 1 ευρώ να βάλουμε ο καθένας με τόσα μέλη στην ομάδα θα συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο ποσό..

Εθνική Τράπεζα:

GR8901102920000029200199254

Grete Vladarskyte Vraka

Παρακαλώ όσοι καταθέτουν ανεξαρτήτως ποσού στην αιτιολογία να γράφουν «ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΒΡΑΚΑ» ώστε να μην φορολογηθούν με 23% τα χρήματα αυτά και να μπορεί να τα δικαιολογήσει η γυναίκα του.

Δείτε εδώ την δημοσίευση