Χανιά: Τον απέκλεισαν σε δρόμο της Εκκλησίας που δεν φαίνεται από πουθενά ότι είναι ιδιωτικός – Απίστευτη καταγγελία Χανιώτη (φωτο – video)

Μια πρωτοφανή καταγγελία έκανε Χανιώτης που είχε πάει για ψάρεμα στο Μαράθι το απόγευμα της Παρασκευής και επιστρέφοντας έζησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.
Χανιά: Τον απέκλεισαν σε δρόμο της Εκκλησίας που δεν φαίνεται από πουθενά ότι είναι ιδιωτικός - Απίστευτη καταγγελία Χανιώτη (φωτο - video)

Μια πρωτοφανή καταγγελία έκανε Χανιώτης (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr) που είχε πάει για ψάρεμα στο Μαράθι το απόγευμα της Παρασκευής και επιστρέφοντας έζησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Αρχικά, αντίκρυσε μπροστά του ένα αγροτικό όχημα να μπλοκάρει τον δρόμο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το όχημα δεν άφηνε κανένα περιθώριο διέλευσης, ενώ ο Χανιώτης δεν μπορούσε και να κάνει και όπισθεν, διότι και από την άλλη κατεύθυνση του δρόμου η διέλευση είχε κλείσει λόγω κατασκευής ξενοδοχείου.

Ο πολίτης έμαθε έκπληκτος, όταν πήγε με τα πόδια να ρωτήσει στο εκκλησάκι παρακάτω που φαίνεται και στις φωτογραφίες, ότι ο δρόμος αυτός είναι ιδιωτικός και ότι ανήκει στην εκκλησία, και ότι η διέλευση απαγορεύεται. Όσο για το αγροτικό, υποτίθεται ότι το έβαλαν εκεί ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, με εντολή κάποιου προϊστάμενου της ενορίας. Αυτό φέρονται να του απάντησαν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του αγροτικού που έκλεισε τον δρόμο.

«Περνάω από αυτόν τον δρόμο 20 χρόνια πηγαίνοντας για ψάρεμα. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μου λέει ότι ο δρόμος είναι ιδιωτικός», ανέφερε στο zarpanews.gr o Χανιώτης οδηγός.

Στην επισήμανσή του ότι ο δρόμος δεν έχει ούτε ταμπέλα, ούτε πύλη, ούτε επιγραφή, ούτε τίποτα που να ενημερώνει τους οδηγούς ότι είναι ιδιωτικός και πως η διέλευση απαγορεύεται, οι άνθρωποι που συνάντησε στην εκκλησία φέρονται να μην έδωσαν καμία σημασία και συνέχισαν τις ασχολίες τους.

Στη συνέχεια ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της φέρεται να κάλεσε την ενορία και τελικά, μετά από κάποιες επικοινωνίες αποφάνθηκε ότι ο Χανιώτης θα έπρεπε να έρθει στο τμήμα να καταθέσει μήνυση ώστε να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία.

«Πώς να έρθω στο τμήμα, όταν δεν μπορώ να φύγω από εκεί; Θα έπρεπε να παρατήσω το αυτοκίνητο και να φύγω με τα πόδια, δεν ήταν δυνατόν να το αφήσω εκεί μετά από όσα προηγήθηκαν», είπε στο zarpanews.gr o καταγγέλλων.

Εντέλει, μετά από περίπου τρεις ώρες και ενώ ο οδηγός παρέμενε στο αμάξι του χωρίς νερό και αφού σκοτείνιασε πια, κάποιοι από τους ανθρώπους  που βρίσκονταν στο εκκλησάκι του ζήτησαν να τους δώσει τα στοιχεία του για να τον αφήσουν να φύγει. Ακολούθησε μια ακόμα επικοινωνία με την αστυνομία και τελικά ο πολίτης αναγκάστηκε να δώσει τα στοιχεία του, ώστε στη συνέχεια να αποχωρήσει με το αυτοκίνητο.

«Καμία ταμπέλα και τίποτα δεν δείχνει ότι ο δρόμος αυτός είναι ιδιωτικός», επανέλαβε ο καταγγέλλων στο zarpanews.gr.

Είτε είναι ο δρόμος ιδιωτικός είτε δεν είναι, κανείς δεν μπορεί να το… φαντασιωθεί χωρίς να υπάρχει σήμανση. Αλλά και η δήθεν προστασία της περιουσίας – γιατί καμία ζημιά δε θα προκαλούσε η διέλευση ενός αυτοκινήτου από έναν δρόμο – με μεθόδους Άγριας Δύσης, συνάδει περισσότερο σε καουμπόι του 19ου και όχι σε ανθρώπους του 21ου αιώνα.

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.