Χανιά: «Φαρμακείο» το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο – Δείτε πόσο πλήρωσε για 40 λεπτά στάθμευσης

Χανιά: «Φαρμακείο» το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο – Δείτε πόσο πλήρωσε για 40 λεπτά στάθμευσης

Υπέρογκη χρονοχρέωση για μία σύντομη στάθμευση στο αεροδρόμιο Χανίων, καταγγέλει πολίτης ο οποίος έκανε σχετική καταγγελία στο neakriti και περιγράφει την κατάσταση:

«Επισκέφθηκα το αεροδρόμιο Χανίων προερχόμενος από το Ηράκλειο, για να παραλάβω φιλικά πρόσωπα που έφταναν από εξωτερικό. Με τη σκέψη ότι θα κάνουν κάμποση ώρα μέχρι να πάρουν τις βαλίτσες τους και να βγουν έξω, έβαλα το αυτοκίνητό μου στο ελεγχόμενο επί πληρωμή με μπάρες πάρκινγκ, που υπάρχει ακριβώς μετά τις αναχωρήσεις (σταθμεύουν και λεωφορεία mini bus). Δεν υπήρχε πουθενά τιμοκατάλογος, αλλά θεώρησα λογικό ότι η χρέωση για περίπου 30 λεπτά με μία ώρα θα είναι χαμηλή. Αντίστοιχα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι περίπου 2 ευρώ και τα πρώτα 20 λεπτά είναι δωρεάν. Τέλος πάντων, βγαίνουν οι άνθρωποι που περίμενα, πάμε στο αυτοκίνητο κι εγώ κατευθύνομαι στην ηλεκτρονική συσκευή για να πληρώσω, δεν έχει κερματοδέκτες παρά μόνο πληρωμή με κάρτα και το κόστος για 40 λεπτά στάθμευσής μου ήταν 15 ευρώ!!!

Τι να κάνω, οι μπάρες δε θα άνοιγαν αν δεν πλήρωνα, επίσης δεν υπάρχει διαθέσιμος κάποιος υπάλληλος στο σημείο ώστε να δω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος και αγόρασα για παράδειγμα είσοδο για μια μέρα… Το χαρτί που βγήκε σαν απόδειξη από το ηλεκτρονικό μηχάνημα που σας παραθέτω δε λέει κάτι τέτοιο… Είναι προφανές ότι όχι απλά μου φαίνεται, αλλά είναι εξωφρενική η χρέωση… Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος αρμόδιος, γιατί αν όντως δεν είναι δικό μου λάθος – που δε φαίνεται να είναι – θα την πατήσουν αρκετοί με την ίδια λογική με μένα.

Παρακαλώ δείτε και τους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους που έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη εταιρεία στο site της, θα αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει σε κάποια υπηρεσία που προσφέρει χρέωση των 15 ευρώ. Επειδή στράβωσα λίγο με την υπέρογκη χρέωση, πήρα τηλέφωνο παντού. Τελικά μου έδωσαν το τηλέφωνο του υπεύθυνου για τη στάθμευση, όπως μου είπαν, όπου μου εξήγησε ότι έτσι είναι η χρέωση (!!!) για τα 40 λεπτά στάθμευσής μου, όντως, και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι είναι παράλογο το αντίτιμο, αλλά, όπως μου εξήγησε, αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική του γερμανικού κολοσσού που έχει τη διαχείριση του αεροδρομίου Χανίων».