Χανιά: Τρία τροχαία με μηχανάκια το πρωί! (φωτο)

Μέσα σε λίγες ώρες τρία τροχαία με μηχανάκια
Μετά από το πρώτο τροχαίο στην Αγυιά, με ένα δίκυκλο να συγκρούεται με προπορευόμενο όχημα, άλλα δύο ατυχήματα συνέβησαν μέσα σε λίγη ώρα στα Χανιά, επίσης με μηχανάκια. Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Λισσού και Πολυρρηνίας στον Κουμπέ, με ένα αυτοκίνητο και ενα μηχανάκι να συγκρούονται, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Λίγο αργότερα, έξω από το στρατόπεδο της V Μεραρχίας Κρητών στο Βλητέ, μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του ηλικιωμένου δικυκλιστή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Ομαλού στο ύψος των φυλακών της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το δίκυκλο έπεσε σε προπορευόμενο όχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί.

Το ευτύχημα ήταν πως ο αναβάτης φορούσε κράνος και απέφυγε τα χειρότερα.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον μοτοσικλετιστή και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούσαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, καθώς πολλοί πήγαιναν στις δουλειές τους και υπήρχε κίνηση στο δρόμο.

Μετά από το πρώτο τροχαίο στην Αγυιά, με ένα δίκυκλο να συγκρούεται με προπορευόμενο όχημα, άλλα δύο ατυχήματα συνέβησαν μέσα σε λίγη ώρα στα Χανιά, επίσης με μηχανάκια.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Λισσού και Πολυρρηνίας στον Κουμπέ, με ένα αυτοκίνητο και ενα μηχανάκι να συγκρούονται, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

φωτο zarpanews

Λίγο αργότερα, έξω από το στρατόπεδο της V Μεραρχίας Κρητών στο Βλητέ, μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του ηλικιωμένου δικυκλιστή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

φωτο zarpanews

parakritika.gr + φωτο zarpanews

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.