ΟΛΑ από τη Φαίη για τον Γιώργο: Οι κλωτσιές, ο μεταβολισμός και ο… χωριστός ύπνος

Σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα προχώρησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή ΟΛΑ Πρώτη Φορά και τον Θέμο Αναστασιάδη.
ΟΛΑ από τη Φαίη για τον Γιώργο: Οι κλωτσιές, ο μεταβολισμός και ο... χωριστός ύπνος

Σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα προχώρησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή ΟΛΑ Πρώτη Φορά και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Γιώργος έχει ένα ακραίο χιούμορ αλλά εγώ όταν διαφωνώ μαζί του λέω την άποψή μου, είπε η Φαίη «καρφώνοντας» τον σύζυγό της για το παρουσιαστικό του με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο είχαν καλεσμένο στην εκπομπή του. «Είναι φιτ» σχολίασε για τον πρόεδρο της ΝΔ και πρόσθεσε «και ο Γιώργος είναι αθλητικός αλλά δεν τον στηρίζει ο μεταβολισμός του».

«Δεν μπορούμε να το συζητάμε αυτό (σ.σ. το χιούμορ του Λιάγκα) ενώ τόσα χρόνια είναι έτσι. Το σημαντικό είναι να μην υπάρχει εμμονή όταν σχολιάζουμε ένα άτομο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=wwAApTHaxwM

Αποκάλυψε, επίσης, ότι με τον Γιώργο Λιάγκα… δεν κοιμούνται μαζί! Κι αυτό γιατί τα δύο τους παιδιά έχουν κάνει «κατάληψη» στο κρεβάτι τους.

«Μέσα στη ίδια νύχτα αλλάζω δύο άντρες. Ξεκινάω με έναν πιο μικρο, συνεχίζω με έναν μεγαλύτερο αλλά με τον πιο μεγάλο από όλους ανοίγω τα μάτια μου το πρωί» είπε με χαμόγελο για τα παιδιά της η Φαίη. Όπως εξήγησε ο μικρός τους γιος, ο Δημήτρης, είναι πιο απαιτητικός και θέλει να κοιμούνται μαζί «αλλά πιστεύω ότι είναι μια φάση που θα περάσει».

Η αγάπη της παρουσιάστριας για τα παιδιά της εξάλλου είναι πολύ μεγάλη όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι στο λαιμό της φοράει δύο ταυτότητες που αφορούν τους δύο γιους της.

Όσον αφορά, πάντως, τον χειρισμό θεμάτων υγείας και παιδιών η Φαίη Σκορδά είναι απόλυτη. «Τηλεοπτικά πρέπει να υπάρχει σεβασμός και ο καθένας να προστατεύει τον εαυτό του με αγωγές και εξώδικα όταν αφορά τα θέματα αυτά» τόνισε με έμφαση.

https://www.youtube.com/watch?v=SdM56gDAzAc

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές στον προσφατο on air καβγά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την παρουσιάστρια να εξηγεί ότι «δεν μαλώσαμε, απλά εκείνη την ώρα διαφωνήσαμε μόνο».

Η Φαίη Σκορδά επέμεινε επίσης και στη «διαφωνία» της με το XFactor στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι «η δική μου γνώμη είναι ότι το MEGA έχει εμπειρία στα σήριαλ, ο ΑΝΤ1 έχει το knowhow για τα βραδινα σόου, ο ΣΚΑΙ είναι πιο πολιτικό κανάλι.

Μιλώντας τέλος για την εμπειρία της ως μοντέλου είπε ότι «απλά περπάτησα ακούγοντας τη μουσική. Το ευχαριστήθηκα» προσθέτοντας ότι επειδή δεν φορούσε τους φακούς επαφής της πέρασε τη Ραχήλ Μακρή με το νυφικό για μοντέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=95Cr4-oMBKo

protothema.gr

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.