Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται;

Μετά από μία σεζόν που η τηλεθέαση την δυσκόλεψε αρκετά, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει αλλαγές για τη νέα χρονιά.
Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται;

Μετά από μία σεζόν που η τηλεθέαση την δυσκόλεψε αρκετά, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει αλλαγές για τη νέα χρονιά. Πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και σίγουρα έως τον Οκτώβρη ο καιρός είναι πολύς και την τελευταία λέξη την έχει πάντα η ίδια. Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, ενώ ήδη κάποιοι φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από το τραπέζι…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Ο Γιώργος Τσούλης δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι με το ένα πόδι μέσα, με το άλλο απέξω. Η Φωτεινή Πετρογιάννη ακούγεται ότι έχει πάρει το εισιτήριο για του χρόνου. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνεχίζει να είναι μαζί της με μικρότερο ρόλο. Ο Τάσος Τεργιάκης θα είναι μαζί της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα είναι μικρότερος ο ρόλος του μπροστά στις κάμερες και θα είναι μεγαλύτερος πίσω. Η Κατερίνα Ζαρίφη που μέχρι τώρα ξέραμε ότι το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν θα είναι στην εκπομπή, η Ελένη την θέλει στην εκπομπή γιατί ο ρόλος της είναι δύσκολο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συζήτηση.

Προσθήκες: Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης. Η Ελένη ψάχνει να βρει και έναν ωραίο άντρα τύπου Αλεξάνδρου.

Η Ελένη Γελαλή δεν θα αλλάξει. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Μάκη Πουνέντη. Τον θέλει πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο Μάκης έχει πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις

Στη θεματολογία η Ελένη σκέφτεται να βάλει περισσότερα κοινωνικά θέματα, παιχνίδια, καλεσμένους που δεν θα τους έβλεπες ποτέ στην εκπομπή».

https://www.youtube.com/watch?v=FHYSSfU3aBI

zappit.gr

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.