Χρωστάω μια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα

Καλεσμένος σήμερα το πρωί της Ελένης Μενεγάκη στον ''Καφέ με την Ελένη'' ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξήγησε ότι χρωστάει μία συγγνώμη στην δημιουργό των''Μυστικών της Εδέμ'' για την αποχώρησή του από τη σειρά, που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό...

Η αποχώρησή του από τη σειρά, πέρυσι τέτοιον καιρό, έπεσε σαν βόμβα... ''Πέρασε μια περίοδος που πραγματικά είχα ανάγκη να πάρω κάποιες αποστάσεις. Είχα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος, είχα χάσει λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας. Τώρα σιγά-σιγά ξαναπατάω στα πόδια μου...'' εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός μετά από μία σεζόν αποχής από τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα.
Χρωστάω μια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα

Καλεσμένος σήμερα το πρωί της Ελένης Μενεγάκη στον ”Καφέ με την Ελένη” ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξήγησε ότι χρωστάει μία συγγνώμη στην δημιουργό των”Μυστικών της Εδέμ’‘ για την αποχώρησή του από τη σειρά, που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό…

Η αποχώρησή του από τη σειρά, πέρυσι τέτοιον καιρό, έπεσε σαν βόμβα… ”Πέρασε μια περίοδος που πραγματικά είχα ανάγκη να πάρω κάποιες αποστάσεις. Είχα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος, είχα χάσει λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας. Τώρα σιγά-σιγά ξαναπατάω στα πόδια μου…” εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός μετά από μία σεζόν αποχής από τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα.

”Τώρα θέλω να δώσω το “παρών” στους συνεργάτες μου και στους ανθρώπους που με εμπστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάω και μια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα, γιατί ξέρω ότι την πλήγωσα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Με μεγάλη μου χαρά!” απάντησε σε ερώτηση αν θα ξαναγύριζε στα τελευταία επεισόδια των Μυστικών αναζωπυρώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει.

Τι εννοεί όμως ακριβώς όταν λέει ότι χρωστάει μια συγγνώμη στην Ακρίτα; Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους; Ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ… Το θέμα είναι αν η Ακρίτα δεχτεί τη συγγνώμη του Μπουγιούρη ή το κρατήσει μανιάτικο.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.