Αλεξανδράτου-Καρπόζηλος: Νιόπαντροι στην Μύκονο

Οι νιόπαντροι βρίσκονται στο νησί από τις 20 Ιουλίου και ο φακός του mykonoslivetv τσάκωσε...
Αλεξανδράτου-Καρπόζηλος: Νιόπαντροι στην Μύκονο

Μπορεί κατά καιρούς η Τζούλια Αλεξανδράτου να μην εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για την πατρίδα της και για τους Έλληνες ωστόσο προτίμησε τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές.

Και βέβαια πού αλλού θα μπορούσε να πάει η Τζούλια; Mα φυσικά στη Μύκονο. Η ίδια βέβαια το είχε πει μέσω της προσωπική της σελίδας στο facebook πως μετά το γάμο της θα επισκεφθεί το νησί των ανεμών μαζί με τον σύζυγο της Kρίστιαν Καρπόζηλο.

Οι νιόπαντροι βρίσκονται στο νησί από τις 20 Ιουλίου και ο φακός του mykonoslivetv τσάκωσε το ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Η Τζούλια και ο Κρίστιαν περπάτησαν χεράκι- χεράκι στα σοκάκια του νησιού καθώς φέτος απέφυγαν τα πάρτυ σε αντίθεση με πέρυσι το καλοκαίρι που είχαν ξεσαλώσει.