Αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού ο γάμος του ηθοποιού bodybuilder με την φουσκωτή κούκλα (φωτο)

Ο Γιούρι Τολότκο, ο οποίος είναι ηθοποιός στο Καζακστάν δήλωσε πριν από μερικούς μήνες πως εκείνος και η πλαστική του κούκλα του σεξ θα παντρευτούν.
Αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού ο γάμος του ηθοποιού bodybuilder με την φουσκωτή κούκλα (φωτο)

Ο Γιούρι Τολότκο, ο οποίος είναι ηθοποιός στο Καζακστάν δήλωσε πριν από μερικούς μήνες πως εκείνος και η πλαστική του κούκλα του σεξ θα παντρευτούν.

Ωστόσο, με μια ανάρτηση του ανακοίνωσε πως ο γάμος αναβάλλεται λόγω του κορωνοϊού.

Ο Tolochko είχε μοιραστεί για πρώτη φορά την είδηση για την σχέση του με την πλαστική κούκλα τον Μάιο του 2019.

Κούκλα ενεργή στα social media

Η κούκλα που ονομάζεται Margo έχει τη δική της σελίδα στο Instagram, την οποία διαχειρίζεται ο Tolochko, όπου έχουν κοινοποιηθεί οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας τους για τη μεγάλη μέρα του γάμου.

Όμως αποκάλυψε πως ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια γράφοντας στο Instagram: «Φίλοι, ο γάμος αναβλήθηκε λόγω της καραντίνας».

https://www.instagram.com/p/CAUx47cJ5BO/

https://www.instagram.com/p/B-4-SvOpRut/

https://www.instagram.com/p/B_W02WKJ31p/

gazzetta.gr