Χανιά: Ανήλικο παιδί στο νοσοκομείο – Κατανάλωσε αλκοόλ

Ένα άσχημο συμβάν έγινε χτες το βραδύ σε περιοχή στον Αποκόρωνα Χανίων.
Σοκάρει η ηλικία του πιο μικρού καταγεγραμμένου χρήστη αλκοόλ στα Χανιά

Ένα άσχημο συμβάν έγινε χτες το βραδύ σε περιοχή στον Αποκόρωνα Χανίων.

Ένας 16χρονος κατανάλωσε μεγάλη, για τα δικά του δεδομένα, ποσότητα αλκοόλ με συνέπεια να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, αφού έγινε αντιληπτός από οικεία πρόσωπα.

Μάλιστα, η κατανάλωση αλκοόλ δεν έγινε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, αλλά στο σπίτι του ανήλικού.

Πάντως, μετά την ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο, το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο το “σοκ” ήταν μεγάλο για την οικογένειά του.

flashnews

Δημοφιλή

  1. Τραγωδια στα Χανιά: “Τα αιματώματα δεν προκλήθηκαν από την προπόνηση, αλλά από τσακωμό” λέει ο προπονητής του 19χρονου που πέθανε στη ΜΕΘ
  2. Χανιά: Συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την οικογένεια του ψαροντουφεκά που έχασε τη ζωή του στην Παλαιόχωρα
  3. Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μάριο – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια θανάτου
  4. Θλίψη για το νιόπαντρο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – 82 ετών ο οδηγός του αγροτικού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή τους (φωτο)
  5. Χάος με εκδρομή μαθητών από την Κρήτη προς την Αθήνα: Οι μισοί ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα, οι άλλοι μισοί έμειναν πίσω!
  6. Φοιτήτρια πούλησε την παρθενιά της για 1.9 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία: Ο αγοραστής είχε καλέσει και γιατρό (φωτο)
  7. Θάνατος 19χρονου στα Χανιά: Στην Ασφάλεια ο φάκελος – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή για το αιμάτωμα στον εγκέφαλο