Athina Suites Platanias 1 υπνοδωμάτιο

Διεύθυνση

Πλατανιάς, Χανιά

GPS

35.518298, 23.907957

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Το Athina Suites Platanias 1 υπνοδωμάτιο προσφέρει πολυτελή διαμονή με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Με γήινους και γκρι τόνους, η αισθητική του αποπνέει ατμόσφαιρα χαλάρωσης που γίνεται αντιληπτή από κάθε επισκέπτη. Οι χώροι είναι άνετοι, φωτεινοί και προσεκτικά σχεδιασμένοι.

Το Athina Suites Platanias 1 υπνοδωμάτιο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία του Πλατανιά και υπόσχεται διαμονή απαράμιλλων προδιαγραφών με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του.

Το διαμέρισμα διαθέτει υπνοδωμάτιο με κρεβάτι king size και άφθονο χώρο αποθήκευσης για προσωπικά αντικείμενα, ένα πολυτελές μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Από το μπαλκόνι, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα ή στον κήπο και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η πισίνα αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για όσους θέλουν να δροσιστούν με μια γρήγορη βουτιά. Παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi και κλιματισμός.

Ο Πλατανιάς θεωρείται δικαίως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νομού Χανίων. Οι πλατιές παραλίες με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά κερδίζουν αμέσως τον θαυμασμό κάθε επισκέπτη.

Εκτός από τη φυσική ομορφιά, κάθε ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί με την πληθώρα από beach bars, θαλάσσια σπορ, καφετέριες και ταβέρνες που υπάρχουν κατά μήκος της ακτής.

Επιπλέον, η νυχτερινή ζωή και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που προσφέρονται από τα μπαρ της περιοχής θα ικανοποιήσουν τους επισκέπτες.

Τιμή από 65€/την ημέρα4 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση

Athina Suites Platanias 1 υπνοδωμάτιο

Athina Suites Platanias 1 υπνοδωμάτιο
Σουίτες Αθηνά Πλατανιάς, Χανιά δωμάτιο

-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δωμάτια Χανιά