Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban στα Χανιά

Διεύθυνση

Μαργουνίου 40, Χανιά

GPS

35.510783081151, 24.01388168335

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ιστός



Το διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban είναι ένας ζεστός και άνετος χώρος στο κέντρο των Χανίων, στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Παρά την κεντρική του τοποθεσία, προσφέρει έναν ήσυχο και γαλήνιο χώρο, ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια ημέρα εξερεύνησης της πόλης.

Κάνετε κράτηση στο Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban

από 75€/ την ημέρα

Διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, ενώ η πλησιέστερη στάση λεωφορείου βρίσκεται μόλις 60 μέτρα μακριά, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι διαστάσεων 2×1.60μ και ντουλάπα, προσφέροντας άνεση και ευρυχωρία στους επισκέπτες. Το μπάνιο, σύγχρονο και πρακτικό, είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο Bosch και κομψή ντουζιέρα. Ο χώρος καθιστικού συνδυάζει την απλότητα με κομψό περιβάλλον, διαθέτοντας άνετα ιταλικά έπιπλα και smart TV για την ψυχαγωγία σας.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχει όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία γευμάτων, ενώ η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, καθιστώντας την ιδανική για δείπνα και κοινωνικές στιγμές. Το μπαλκόνι του διαμερίσματος προσφέρει έναν εξωτερικό χώρο καθιστικού με τέντα για σκίαση, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας την άνεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Η πόρτα του διαμερίσματος είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες ηρεμία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η προνομιακή τοποθεσία του διαμερίσματος Eva’s Cozy Urban στο κέντρο των Χανίων σας επιτρέπει να απολαύσετε την αστική ζωή με άνεση και ευκολία, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης. Αυτό δημιουργεί την ιδανική βάση για την εξερεύνηση των Χανίων, προσφέροντας έναν συνδυασμό άνεσης, στυλ και ευκολίας που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban στα Χανιά

Περισσότερα καταλύματα