Μπουτίκ θέρετρο D Palm – Καλαθάς

Διεύθυνση

Καλαθάς, Χανιά

GPS

35.549345904051, 24.08385515213

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ιστός



Το μπουτίκ θέρετρο D Palm βρίσκεται στον Καλαθά, Χανίων Κρήτης, προσφέροντας έναν τροπικό παράδεισο στους επισκέπτες του. Το μπουτίκ θέρετρο D Palm διαθέτει μια ποικιλία από καταλύματα, από αυτόνομες σουίτες με τζακούζι μέχρι ένα εντυπωσιακό δεντρόσπιτο.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι ευρύχωροι και διακοσμημένοι με γούστο, ενώ οι εξωτερικοί χώροι περιβάλλονται από καταπράσινη βλάστηση και προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Μπουτίκ θέρετρο D Palm – Καλαθάς

Villa Starlight

Η Villa Starlight είναι μια εκπληκτική μεζονέτα που ενσαρκώνει την πολυτελή διαβίωση με τους προσεκτικά σχεδιασμένους χώρους της και τις κομψές παροχές. Τα υπνοδωμάτια, που βρίσκονται στον επάνω όροφο, προσφέρουν ένα ήσυχο καταφύγιο με πανοραμική θέα στο γύρω τοπίο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και γαλήνη.

Δείτε περισσότερα

Dream Tree Suite

Δραπετεύστε από το συνηθισμένο και ανεβείτε σε αυτό το εξαιρετικό δεντρόσπιτο! Σκαρφαλωμένο ψηλά ανάμεσα στα δέντρα, αυτό το πολυτελές καταφύγιο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση.

Δείτε περισσότερα

Stone Spa Villa

Η Stone Spa Villa προσφέρει μια πολυτελή απόδραση με επίκεντρο την ευεξία σας. Αυτή η όμορφη βίλα, χτισμένη από φυσική πέτρα, περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που αξίζετε. Το αποκορύφωμα; Ένα ιδιωτικό σπα, ιδανικό για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Η Stone Spa Villa συνδυάζει επιδέξια τον παραδοσιακό σχεδιασμό με τις σύγχρονες παροχές, δημιουργώντας ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον. Εδώ, κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή. Απολαύστε εξατομικευμένες θεραπείες σπα, εμπειρίες με ιδιωτικό σεφ και μοναδικές δραστηριότητες – όλα σε ένα απόλυτα ιδιωτικό και γοητευτικό περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα

Villa Happiness

Η Villa Happiness, περιτριγυρισμένη από έναν καταπράσινο παράδεισο, προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο που δίνει προτεραιότητα τόσο στην πολυτέλεια όσο και στην περιβαλλοντική ευθύνη. Αυτή η όμορφη βίλα χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον σε όλους τους χώρους, αντικατοπτρίζοντας μια δέσμευση για βιωσιμότητα χωρίς να θυσιάζει την άνεση.

Δείτε περισσότερα

Μπουτίκ θέρετρο D Palm - Καλαθάς
Μπουτίκ θέρετρο D Palm - Καλαθάς

Βίλες Χανιά