Ένας Χανιώτης, πολύ καλός γνώστης των ψαριών, βρέθηκε στο χθεσινό Mastercher για να δείξει στους διαγωνιζόμενους τα μυστικά της δουλειάς του!
Ο λόγος για τον Κισσαμίτη Γιώργο Ροκάκη, ο οποίος είναι ανιψιός του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη, και είναι όπως είπε, τρίτη γενιά ψαράς.
Ο Γιώργος Ροκάκης δραστηριοποιείται στην Αθήνα, καθώς έχει την επιχείρησή του στην κεντρική λαχαναγορά στον Ρέντη, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά.
Μάλιστα ο ένας από τους τρεις κριτές του Masterchef, ο Σωτήρης Κοντιζάς, όπως έχει δηλώσει στο andro.gr, είναι η προσωπική του επιλογή για εξαιρετικά ψάρια: «Ό,τι και να τον ρωτήσεις σχετικά με τα ψάρια, θα σου το απαντήσει. Πέρα από τα «εύκολα» ψάρια, εδώ βρίσκω εξαιρετικά χριστόψαρα, σαλούβαρδους, λούτσους, κατσούλες, σκάρους, γοφάρια, ασπροσαύριδα και άλλα πολλά, πάντα ανάλογα με την ψαριά. Εμπιστεύομαι τον Ροκάκη με κλειστά μάτια» έχει πει ο γνωστός σεφ.
Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο τον υποδέχτηκε λέγοντας ότι είναι «ο δικός μας aquaman, ο γκουρού του χρηματιστηρίου των ψαριών»
Στο χθεσινό επεισόδιο που αφορούσε το masterclass, ο Γιώργος είπε ότι προτίμησε να αφήσει τις σπουδές του για να ασχοληθεί με το επάγγελμα του παππού και του πατέρα του, και έδειξε στους διαγωνιζόμενους τα μυστικά του καλού ψαριού
{youtube}uNFHlEjP0bE{/yotuube}
zarpanews.gr