Μέχρι το 2013 θα πίνει… Καφέ η Μενεγάκη

Με το που έκανε πρεμιέρα με τον ''Καφέ'' της για τη φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Alpha αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής της από το κανάλι με τη λήξη του συμβολαίου της τον ερχόμενο Ιούνιο...

Έδωσαν λοιπόν από τώρα τα χέρια... Έπεσαν και οι υπογραφές... Και εμείς ησυχάσαμε ότι θα συνεχίσουμε να πίνουμε ''Καφέ με την Ελένη'' μέχρι τον Ιούνιο του 2013!

Και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη δε δέχθηκε καμία μείωση μισθού. To νέο διετές της συμβόλαιο της προσφέρει ακριβώς τα ίδια χρήματα τον χρόνο με το προηγούμενο.
Μέχρι το 2013 θα πίνει... Καφέ η Μενεγάκη

Με το που έκανε πρεμιέρα με τον ”Καφέ” της για τη φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Alpha αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής της από το κανάλι με τη λήξη του συμβολαίου της τον ερχόμενο Ιούνιο…

Έδωσαν λοιπόν από τώρα τα χέρια… Έπεσαν και οι υπογραφές… Και εμείς ησυχάσαμε ότι θα συνεχίσουμε να πίνουμε ”Καφέ με την Ελένη” μέχρι τον Ιούνιο του 2013!

Και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη δε δέχθηκε καμία μείωση μισθού. To νέο διετές της συμβόλαιο της προσφέρει ακριβώς τα ίδια χρήματα τον χρόνο με το προηγούμενο.

Ποια κρίση, μου λέτε εσείς; Για την Ελένη μιλάμε! Την… Ωραία Ελένη της tv!

”Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του, μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης.” αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Alpha.

Και από την πλευρά της η Ελένη δηλώνει ευτυχής (ε, φυσικά! μέχρι το 2013 τον έδεσε τον γάιδαρό της!)

”Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη  που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα.”

Κι αφού είναι όλοι ευχαριστημένοι, μπορούμε κι εμείς να κοιμηθούμε ήσυχοι!
nooz.gr

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.