Η σοκολάτα για άλλους είναι απόλαυση, για άλλους αμαρτία και για μερικούς ένα γεύμα γεμάτο θερμίδες. Η βασίλισσα των γλυκών κυριαρχεί και φέτος το καλοκαίρι στις γεύσεις μας, με ένα από τα πιο γνωστά στέκια των Χανίων να της δίνει άλλη διάσταση.
Ο γνωστός chef patissier – chocolatier, Δημήτρης Χρονόπουλος, ο “γητευτής της σοκολάτας” όπως έχει χαρακτηριστεί, υπογράφει τα 4 καινούργια γλυκά του Παλλάς που θα απολαμβάνουμε όλο το καλοκαίρι.
Περισσότερες πληροφορίες για το Παλλάς θα βρείτε εδώ
Ποια είναι αυτά;
Μια εντυπωσιακή σφαίρα σοκολάτας με ελαφριά κρέμα βανίλιας, καραμελωμένα φουντούκια και αφρό εσπρέσο αρωματισμένο με θυμάρι που φτάνει στο τραπέζι μας a la minute με μια ζεστή σάλτσα καραμέλας-σοκολάτας που περιχύνεται πάνω του.
Ακολουθούν μια τραγανή βάφλα πραλίνας με καραμελωμένα αμύγδαλα, παγωτό βανίλια και φύλλα τραγανής σοκολάτας συνοδευμένη με μια δροσερή σάλτσα κανέλας,
Ένας ύμνος στο κρητικό ελαιόλαδο είναι το τρίτο γλυκό: μους σοκολάτας με ελαιόλαδο, παγωτό βανίλια-ελαιόλαδοκαι ένα εικονικό κριτσίνι συνοδευμένα με φραμπουάζ και baby ρόκα.
Στο τέλος δοκιμάζουμε και την κρέμα λευκής σοκολάτας αρωματισμένης με λεμόνι, ζαχαρωμένες μέντες και τριαντάφυλλα συνοδευμένη με σορμπέ φράουλας.
Στο τέλος δοκιμάζουμε και την κρέμα λευκής σοκολάτας αρωματισμένης με λεμόνι, ζαχαρωμένες μέντες και τριαντάφυλλα συνοδευμένη με σορμπέ φράουλας.
zarpanews.gr