Πριν μια ημέρα, η τελευταία δημόσια ανάρτησή του στο Facebook
Πέθανε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί ο γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας, Γιώργος Κρομμυδάκης.
Ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών, εστιατορίων, νυχτερινών μαγαζιών, ο εκλιπών δραστηριοποιούνταν με επιτυχία, για δεκαετίες στα Χανιά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του.

Η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook
Η τελευταία του δημόσια ανάρτηση στο Facebook έγινε μόλις χθες το πρωί, με ένα κείμενο για την αγάπη, στο οποίο κλείνοντας ευχονταν στους διαδικτυακούς φίλους “Καλό Σαββατοκύριακο”
Να αυξήσουμε την αγάπη,
ή να αναμοχλεύσουμε τα πάθη;
Αντί να ακούσουμε ο ένας τα παράπονα του άλλου σε μια προσπάθεια να αυξήσουμε την αγάπη και το πλησίασμα ανάμεσά μας, τα ακούμε για να αναμοχλεύσουμε τα πάθη: ‘Πως μπορώ να βγάλω τον άλλο λάθος;’, ‘γιατί μπορώ να τον κατηγορήσω;’ , ‘τι μπορώ να του επιρρίψω;’, ‘πως μπορώ να υπερασπιστώ την θέση μου;’.
Αυτή η στενή και συρρικνωμένη εκδοχή της σχέσης δεν είναι η αγάπη, αλλά η σκοτεινή πλευρά της, ο αντίποδάς της, το αρνητικό της φωτογραφίας.
Σε ένα αντιδραστικό περιβάλλον, ο καθένας απασχολείται μόνον με την ανάγκη να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η ομορφιά της αγάπης μπαίνει τότε στην άκρη και τελικά θυσιάζεται.
—
Catherin Woodworks
Καλό σαββατοκύριακο
flashnews.gr