Σάββας Πούμπουρας: Ο ευφάνταστος τρόπος που ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Η όμορφη φωτογραφία και ο διάλογος στο Instagram

Η όμορφη φωτογραφία και ο διάλογος στο Instagram

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη και το ανακοίνωσαν πριν από λίγο και επισήμως μέσα από το Instagram!
Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είχαν παντρευτεί μυστικά πριν από δύο χρόνια στον τόπο καταγωγής του Σάββα, την Πέγεια της Πάφου. Toζευγάρι είναι μαζί συνολικά περίπου 8 χρόνια.

Η σύζυγος του παρουσιαστή έχει συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οι μέλλοντες γονείς μόλις το ανακοίνωσαν με μια όμορφη φωτογραφία που ανάρτησε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ο Σάββας κρατά στα χέρια του τον σκύλο τους, ενώ η σύζυγός του Αρετή ακουμπά τρυφερά τα χέρια της στην κοιλίτσα της που μέσα μεγαλώνει το μωράκι τους. Ο παρουσιαστής συνόδευσε τη φωτογραφία τους με έναν ευφάνταστο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας για το καινούργιο που θα υποδεχτούν σύντομα.

«The Fantastic 4
Θα γίνω πατέρας?

Ναι!

Τι έγινε ρε παιδιά? –
Έρχεται μωρό.

Θα μπορώ να το δαγκώνω??

ΟΧΙ!!! ?
Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας επισημαίνοντας πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν το φύλο του μωρού.

https://www.instagram.com/p/B0nX3mhixfZ/?igshid=r63sixdxgc62
protothema.gr