Σπουδαίες διακρίσεις για τον Μιχάλη Χουστουλάκη στο Μίστερ Οδύσσεια 2023 (φωτο)

Σε αυτό την σημαντική εκδήλωση, ο 43χρονος αθλητής από την Κρήτη, Μιχάλης Χουστουλάκης, κατέκτησε δύο ξεχωριστές διακρίσεις.
Σπουδαίες διακρίσεις για τον Μιχάλη Χουστουλάκη στο Μίστερ Οδύσσεια 2023

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο πανελλήνιος διαγωνισμός σωματικής διάπλασης και φίτνες, Μίστερ Οδύσσεια 2023στο ξενοδοχείο Novotel.

Σε αυτό την σημαντική εκδήλωση, ο 43χρονος αθλητής από την Κρήτη, Μιχάλης Χουστουλάκης, κατέκτησε δύο ξεχωριστές διακρίσεις.

Ο Χουστουλάκης στέφθηκε πρώτος στην κατηγορία Men’s Physique Masters 40+ και ακολούθως πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Men’s Physique 1,75+.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι δίπλα του σε αυτήν την αξιοσημείωτη πορεία ήταν ο προπονητής του, κ. Λυμπερης Δημήτρης, ιδιοκτήτης του Power House Shop στα Χανιά.

Με την καθοδήγηση και την εμπειρία του, ο Χουστουλάκης κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο Μίστερ Οδύσσεια 2023, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού.

Δημοφιλή

  1. Τραγωδια στα Χανιά: “Τα αιματώματα δεν προκλήθηκαν από την προπόνηση, αλλά από τσακωμό” λέει ο προπονητής του 19χρονου που πέθανε στη ΜΕΘ
  2. Χανιά: Συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την οικογένεια του ψαροντουφεκά που έχασε τη ζωή του στην Παλαιόχωρα
  3. Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μάριο – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια θανάτου
  4. Θλίψη για το νιόπαντρο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – 82 ετών ο οδηγός του αγροτικού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή τους (φωτο)
  5. Χάος με εκδρομή μαθητών από την Κρήτη προς την Αθήνα: Οι μισοί ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα, οι άλλοι μισοί έμειναν πίσω!
  6. Φοιτήτρια πούλησε την παρθενιά της για 1.9 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία: Ο αγοραστής είχε καλέσει και γιατρό (φωτο)
  7. Θάνατος 19χρονου στα Χανιά: Στην Ασφάλεια ο φάκελος – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή για το αιμάτωμα στον εγκέφαλο