Ένα από τα πιο γνωστά ψητοπωλεία – εστιατόρια των Χανίων επισκέφθηκε χθες ο σεφ Ευτύχης Μπλέτσας. Ο λόγος για την «Θράκα» στην Αναγνώστου Γογονή, εκεί όπου ο Ευτύχης πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του Happy Traveller που ξεκινάει το Σάββατο 18 Ιουλίου στον Σκάι.
Η εκπομπή θα προτείνει στους τηλεθεατές μαγαζιά με καλό, ποιοτικό φαγητό που συγχρόνως αναδεικνύει τις εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και τις τοπικές γεύσεις.
Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης Γιώργος Καυκαλάς και η σύζυγός του Γκρέτα Κακαμπάκου, το μαγαζί πρότειναν στον Ευτύχη δύο γνωστοί του από την Αθήνα και την Σαντορίνη και ο ίδιος έμεινε ενθουσιασμένος με την πίτσα στον ξυλόφουρνο, το burger με μπιφτέκι angus, την ιταλική σαλάτα και φυσικά την περίφημη ποικιλία της “Θράκας”.
Εξάλλου, στη «Θράκα» λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο, μετά την ανακαίνιση του καταστήματος, ξεχωριστό τμήμα με ξυλόφουρνο, στο οποίο ετοιμάζονται τα πιάτα ιταλικής κουζίνας που προσφέρονται. Ένα ακόμα σημείο στο οποίο ξεχωρίζει το κατάστημα, είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται καθόλου κατεψυγμένο κρέας. Όλα τα παραπάνω ήταν στοιχεία τα οποία διαπίστωσε και ο ίδιος ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο οποίος έφυγε από τη «Θράκα» γευστικά….πλήρης.
zarpanews.gr